Huidproblemen

peeling_papillon1
Acne

Acne is een medische term voor (jeugd) puistjes. Door overmatige talgproductie ontstaan verstopte en ontstoken talgkliertjes. Bijna iedereen krijgt er in meer of mindere mate mee te maken, om psychische problemen en littekens te vermijden is behandeling aan te raden.

Kruidenpeeling Neoderma €53,50
Een unieke biologisch peeling ontwikkeld door dermatologen voor vermindering van talgproductie, diepe zuivering van de huid en afvoeren van afstoffen.

electrisch ontharen

Overbeharing

Overbeharing is een onderschat probleem. Enerzijds heb je hypertrichose oftewel overtollige haargroei op plaatsen waar groei normaal is. En je hebt hirsutisme, haargroei op plaatsen waar dat normaal is bij een man. Dit laatste wordt vooral door vrouwen als hinderlijk ervaren.

Elektrisch ontharen per 15min. €22,50
Bij elektrisch onharen wordt een dun naaldje langs de haar naar binnengebracht en door een klein stroomstootje het haarzakje definitief verwijderd.

 

spinnaevi-spin-verwijderenSpinnaevi

Een spinnaevus is een klein rood plekje met kleine, uitstralende, spinvormige verwijde haarvaatjes. Deze kan aangeboren zijn, maar kan ook later ontstaan zijn door beschadiging. Een spinnetje kan ook ontstaan bij veel gebruik van alcohol, gekruid voedsel en zon.

Verwijderen spinnaevi per 15min. €22,50

steelwratje_verwijderenSteelwratjes

Fibromen of steelwratjes, zo worden de kleine wratjes in de nek, hals, oksels, liezen of rond de ogen vaak genoemd. Het zijn kleine uitgroeisels van bindweefsel in de huid. Ze zijn ontsierend en daarom willen de meeste mensen ze graag kwijt.

Verwijderen steelwratjes per 15min. €22,50