Huidproblemen

Huidtherapie bij Papillon

Voor huidproblemen is er samenwerking met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale bestaat uit kwaliteitsgeregistreerde HBO huidtherapeuten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van:
• Acne / acne littekens
• Definitief ontharen
• Couperose
• Pigmentvlekken
• Ouderdomsvlekken
• Huidverjonging / Rimpelbehandeling
• Huidverstrakking
• Littekenbehandeling
• Kalknagels
• Striae

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeut gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, waaronder lasertherapie en medische peelings.

Acne behandelen
Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd.
Voorafgaand aan de acnebehandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst waarbij de huidtherapeut bekijkt van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor u een persoonlijk behandelplan op en bespreekt met u welke behandeling het meest geschikt is. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een medische peeling, of een laserbehandeling voor het behandelen van (acne)littekens.

Definitief ontharen
Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! Wat precies de beste definitieve methode is, hangt geheel af van uw haren en huidtype. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale werken met de nieuwste en beste medische lasers om deze verschillende haar- en huidtypes te kunnen behandelen. Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk.

Pigmentvlekken verwijderen
Bij Cosmetique Totale kunt u terecht als u op een professionele manier van uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of zonschade af wilt komen. Onze HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in de nieuwste en beste medische technieken. Een pigment behandeling bij één van onze specialisten wordt dan ook veelal door de zorgverzekeraar vergoed.

De huidtherapeut bekijkt de pigmentvlekken en analyseert uw huid zodat zij precies kan vaststellen welke pigmentbehandeling voor u het snelste en beste resultaat geeft. Zij legt u alles uit over het verwijderen van pigment met de voor u meest geschikte methode. Het behandelen van pigmentaties is mogelijk met laser, IPL of radiofrequente therapie, coagulatie en diverse medische peelings.

Interesse?
Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is? Vraag dan bij Papillon een gratis en vrijblijvend consult aan met de huidtherapeut van Cosmetique Totale. Zij kan u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw zorgverzekeraar.
Ook kunt u voor het maken van een afspraak bellen met Cosmetique Totale: 085 9022080.
Meer info vindt u op www.cosmetique-totale.nl