Thuisbehandeling

maart 12 2021

Een heerlijke set voor thuis: een cleanser, een oil serum en een gezichtsmasker voor € 49,95!
​De producten zijn van Sans Soucis, dierproefvrij en vrij van parabenen en hebben een hoge huidtolerantie

Cleanser

Cleansing Foam oil free: is een mild olie-vrij foam geschikt voor alle huidtypes, Reinigt zachtjes tot in de poriën. De huid wordt verfrist, het vochtgehalte wordt bevorderd en lichte irritatie en roodheid worden verminderd. Natuurlijkheid: 85,9%. De pH waarde van de huid wordt nauwelijks aangetast, het gebruik van een toner is daarom niet per se nodig.

Oil serum

Het lichte Sans Soucis Daily Vitamins Multi Fruit Oil Serum met een effectieve multi-fruitcocktail van voedende en beschermende oliën, vitamine A-palmitaat en vitamine E-acetaat combineert de effectiviteit van een serum met de herstellende kracht van een olie. Het gaat de schadelijke effecten van vrije radicalen tegen, stabiliseert de vochtbalans en strijkt droge lijntjes en rimpels glad. De delicate textuur trekt snel in, heeft een verfrissend, ontspannend effect en behoudt de jeugdige uitstraling van de huid. Natuurlijkheidsaandeel: 98,9%. Een oil serum is een serum op basis van pure, natuurlijke oliën. 
​Breng het serum rechtstreeks aan op de huid of meng de olie door een passende dag- of nachtcrème. 

Masker

Een potje (20 ml) met een moisturizing mask. Een rijk vochtherstellend masker, speciaal ontwikkeld voor de droge en vochtarme huid. Bevat verschillende plantaardige boters en oliën, rijk aan vitaminen en antioxidanten. De huid voelt comfortabel aan en tekenen van uitdroging zijn verdwenen. 

De thuisbehandeling;

Zorg dat je badkamer lekker en comfortabel warm is. Was je handen voordat je begint.

​Start met het reinigen van je gezicht: neem een beetje cleanser (ter grootte van een euro muntstuk) in je handen en roteer het
​over je gezicht. Neem vervolgens af met lauw-warm water. 

Pak het potje met het masker. Breng wat van het masker aan op je gezicht. Je hoeft niet veel te gebruiken: een dun laagje volstaat. Laat het masker circa 10 minuten inwerken en neem het restant af met lauw-warm water.

Pak nu je flesje oil serum erbij. Breng met het pipetje een druppel aan op je vinger en verdeel het over je gezicht.

Als je wilt kun je jezelf nu een gezichtsmassage geven. Breng daarvoor desgewenst wat extra druppels oil serum aan.
Zo’n massage is goed voor de doorbloeding van de huid en het ontspant ook. Oók als je jezelf masseert!


​ Is het ochtend: breng dan nu je gezichtscrème aan. Je bent klaar voor de dag!

Is het avond: breng dan je crème voor de nacht aan. ​Slaap lekker!