Over

Papillon huidverzorging is de naam van mijn schoonheidssalon in Creil, 

Ik ben Kim Hermans schoonheidsspecialiste, en ik werk met enthousiasme en gedrevenheid inmiddels 20 jaar in dit fijne vak. Mijn salon zit aan huis.

Ik vind het fijn om jou na een behandeling te zien stralen. Je bent ontspannen, je huid is schoon en opgepept. Een gezichtsbehandeling is goed voor je huid én voor jezelf!

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik mij verder gespecialiseerd in massage’s,  huidverbeterende behandelingen en visagie. 

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich comfortabel en op hun gemak voelen bij mij. Er is altijd ruimte voor een praatje, maar ook stilte is prettig, omdat dat tijdens een gezichtsbehandeling bijdraagt aan een totale ontspanning. Bij mij sta jij centraal. Ik zorg voor rust, aandacht en positiviteit. 

Ik hou ervan om mensen te verrassen met een nieuwe behandeling of een nieuw product. En ik vind het belangrijk om professioneel met mijn vak bezig zijn en me te blijven ontwikkelen. 

Ik werk met fijne merken die dierproefvrij zijn. In mijn assortiment zitten producten voor huidverzorging en huidverbetering.

Papillon. Omdat ieder bijzonder is!