Merken

Sans Soucis

De huidverzorgingsproducten van Cosmétique Sans Soucis zijn geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Bovendien zijn de producten van Sans Soucis dierproefvrij en hebben een hoge huidtolerantie.

Dr. Spiller

Dr spiller maakt als één van de weinige cosmeticamerken voornamelijk crèmes op basis van water in olie. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge concentratie natuurlijke grondstoffen, zachte conserveringen en natuurlijke geurstoffen. Daarnaast hanteert Dr. Spiller het unieke HYTEC® Emulsion System. Dit houdt in dat de huid langer in staat is om vocht en werkstoffen vast te houden, waardoor een langduriger hydratatie in de huid en een optimale voeding gerealiseerd worden. Zo is de huid beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Een crème op oliebasis heeft de mogelijkheid om langer werkstoffen af te geven aan de huid. Er zijn veel minder conserveringsmiddelen nodig, daar een olie op zich als conservering dient. De producten van Dr. Spiller zijn zo huideigen dat de crèmes zeer verdraagzaam zijn en beter worden opgenomen.

FillMED

FillMed omvat anti-aging dermaceuticals en huidverzorging op maat.

FillMed heeft zich gespecialiseerd in anti-aging producten, professionele huidverzorging en medische oplossingen. Het merk is opgericht in 1978 door een Franse dokter in de esthetische geneeskunde, met een fascinatie voor cellulaire biologie. Hierdoor was alle kennis in huis om producten te ontwikkelen die unieke oplossingen bieden voor het vertragen en corrigeren van de huidveroudering. 

Al tientallen jaren lang, heeft FillMed hoogwaardige en medische anti-age oplossingen, die zelfs door toonaangevende esthetische artsen en chirurgen worden gebruikt. Ook op het gebied van dermo-cosmetische producten heeft FillMed niet stilgezeten. Innovatie en diepgaande laboratoriumonderzoeken hebben positieve eindresultaten voortgebracht die van FillMed een hoogstaand merk maken op het vlak van schoonheid en het behoud ervan doorheen de tijd.